Pulsar Thermion-2 XP50 LRF PRO
Pulsar Thermion-2 XP50 LRF PRO Pulsar Thermion-2 XP50 LRF PRO Pulsar Thermion-2 XP50 LRF PRO Pulsar Thermion-2 XP50 LRF PRO

Pulsar Thermion-2 XP50 LRF PRO

€ 4990,00 € 4890,00
  

Pulsar Thermion-2 XP50 LRF PRO

De eerste warmtebeeld-richtkijker met klassiek design en ingebouwde laserafstandsmeter
De laserafstandsmeter is naadloos geïntegreerd in een slank ontworpen richtkijker. De afstandsmeter is compact, het meetbereik is 800 meter
De Thermion 2 LRF geeft de jager een nauwkeurig gevoel van afstand op de jachtlocatie, wat helpt om een ​​nauwkeurig schot af te geven.


NIEUWE
THERMION 2 LRF
THERMISCHE BEELDVORMING
High-definition thermische sensor
 
Scherpe, contrastrijke warmtebeelden voor een betere identificatie van dieren, hun ledematen en zelfs de kleinste details, zoals takken, bladeren, gras en terrein.
 
Ongekende thermische sensorgevoeligheid
Warmtebeeldsensor met NETD <25mK zorgt voor een perfecte detailherkenning, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden bij een laag thermisch contrast. De kleinste temperatuurverschillen zullen duidelijk zichtbaar zijn tijdens regen, mist of koude ochtenden in de moeilijkste omstandigheden voor warmtebeeldcamera's.

Lens met snel diafragma F50/1.0
De kenmerken van optica voor warmtebeeldcamera's hebben een beslissende invloed op het vermogen van een warmtebeeldcamera om zelfs de laagste stralingsniveaus vast te leggen. Ultieme detectie-efficiëntie wordt bereikt met de snelle lens van de Thermion 2 LRF (F50/1.0) warmtebeeldcamera in combinatie met de zeer gevoelige thermische sensor. De Thermion 2 LRF geeft gebruikers keer op keer de beste kwaliteit, de meest gedetailleerde en contrastrijke informatieve beelden, zelfs tijdens regen of mist, wanneer het temperatuurcontrast van de waargenomen scène minimaal is.

Groot detectiebereik tot 2300 m
Een krachtige F50/1.0 objectieflens voor lange afstanden in combinatie met zeer gevoelige warmtebeeldsensoren zorgt voor uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard object van 1,8 m hoog kan worden gedetecteerd op een afstand van 1800 ‒ 2300 m in volledige duisternis.

Tot 10 uur batterijduur op één keer opladen
De Thermion 2 LRF wordt gevoed met twee oplaadbare batterijen: één ingebouwd met een capaciteit van 4,9 Ah, de andere vervangbaar met een capaciteit van 2 Ah. Een enkele lading garandeert een batterijduur van maximaal 10 uur, wat overeenkomt met de tijd van actief gebruik van de scope voor een jacht. Het reliëf op het lichaam van de vervangbare batterij voor nauwkeurige bepaling van de juiste positie maakt het mogelijk om snel en zelfverzekerd een lege batterij door een nieuwe te vervangen in volledige duisternis door aanraking.

Zeer nauwkeurige ambidextere lensfocus
Objectief met intern scherpstelmechanisme geeft een helder en scherp beeld op elk bereik. Ergonomische scherpstelwieltjes bevinden zich aan de rechter- en linkerkant, zodat u zowel links- als rechtshandig kunt scherpstellen.
Duidelijk op doel!

Variabele vergroting
De basisvergroting van de Thermion 2 LRF-richtkijkers neemt, afhankelijk van het model, met 4x tot 8x toe. De zoom verandert geleidelijk in stappen van 2x of continu om de ideale verhouding van vergroting en zichtbaar gezichtsveld in te stellen voor specifieke situaties.
 
Uiterst nauwkeurig richten in de "Beeld-in-beeld"-modus
De "Picture-in-Picture"-functie stelt de schutter in staat om een ​​zeer nauwkeurig nulstellingframe weer te geven. Het frame neemt slechts 10% van het totale weergavegebied in beslag en toont een vergroot beeld van het doel en het dradenkruis en stelt de gebruiker in staat om het beeld in het richtgebied van dichtbij te bekijken en tegelijkertijd visuele controle over het hele gezichtsveld te hebben.

5 individuele opnameprofielen / 50 nulafstanden
De instellingen voor nulstelling worden opgeslagen in een opnameprofiel. Het Thermion 2 LRF-geheugen bevat maximaal vijf opnameprofielen voor verschillende soorten wapens of patronen. Elk profiel kan maximaal tien nulafstanden bevatten.

Een selectie van 10 dradenkruisvormen in 9 kleurmodi
Een dradenkruis wordt elektronisch weergegeven in hetzelfde vlak als het doel. Het Thermion 2 LRF-geheugen bevat tien dradenkruisconfiguraties en -functies (direct shot-type, ballistisch, schaalbaar en regulier), allemaal verkrijgbaar in negen kleuren.
Robuust en betrouwbaar

Montage op standaard 30 mm ringen
De Thermion 2 LRF biedt visuele esthetiek op elk jachtwapen. Van buitenaf lijkt de richtkijker op een klassiek dagvizier in een behuizing van 30 mm. Deze vormfactor biedt flexibiliteit voor het monteren van de scope op jachtwapens met behulp van beproefde ringoplossingen.

Direct opstarten
Slechts 3 seconden vanaf het moment dat u op de aan/uit-knop drukt, is de Thermion 2 LRF helemaal klaar voor gebruik.

Hoog kaliber terugslagweerstand: 12 gauge, 9.3x64, .375H&H
Thermion 2 LRF thermische richtkijkers zijn zeer slagvast en kunnen worden gebruikt met getrokken jachtwapens met kalibers van 9.3x64, .30-06, .300, .375H&H, enz., evenals met gladde en pneumatische wapens.

Volledig waterdicht IPX7
Met een IPX7-waterdichtheidsclassificatie werken de Thermion 2 LRF-richtkijkers in omstandigheden van hoge luchtvochtigheid en zware regen en zijn ze bestand tegen een half uur onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter.

Bedrijfstemperatuurbereik: -25 tot +50 °C
Thermion 2 LRF richtkijkers zijn ontworpen om te werken in een breed temperatuurbereik van -25 tot +50 °C. Het vorstbestendige AMOLED-display heeft een opvallende snelle responstijd en zorgt bij beweging voor een scherp beeld.

Hoog contrast HD AMOLED-scherm
1024x768 HD AMOLED-scherm heeft verbeterde kleurweergave, energiebesparing, een hoog contrastbeeld en snelle respons, wat zorgt voor heldere en vloeiende beelden voor observatie onderweg of in koude omstandigheden.

Een selectie van 8 kleurenpaletten
Met een keuze uit 8 kleurenpaletten kan de gebruiker zijn gezichtsveld effectiever observeren, waardoor hij het apparaat kan optimaliseren voor specifieke taken en kan reageren op veranderende observatieomstandigheden. White Hot, Black Hot en Red Hot zijn optimaal voor objectdetectie, Rainbow en Ultramarine helpen de kansen op herkenning en identificatie te vergroten. Rood Monochroom, Sepia en Violet zijn het meest geschikt voor lange observatie in de nacht.

Groothoekoculair voor comfortabele observatie
Het groothoekoculair (29,5 °) en de brede kijkhoek van het HD-kwaliteit AMOLED-scherm zorgen voor een comfortabele beeldwaarneming en de afwezigheid van het sleutelgateffect met veilige verwijdering van de uittredepupil van 50 mm. Observeren met de Thermion 2 LRF belast uw ogen niet en stelt de jager in staat zich volledig op het jachtproces te concentreren.

Foto- en video-opname
Bewaar de beste observatiemomenten en deel ze met je vrienden en jachtcollega's. Eén druk op de knop is voldoende om een ​​interessant moment vast te leggen of een video op te nemen. 16 GB intern geheugen geeft de mogelijkheid om vele uren video en tienduizenden foto's op te nemen.

Stream Vision 2. WiFi-integratie met iOS- en Android-apparaten
De ingebouwde WiFi-module verbindt het apparaat met smartphones op basis van Android en iOS via de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Deze combinatie biedt geweldige kansen, zoals draadloze update van de apparaatsoftware, overdracht van afbeeldingen naar het scherm van een mobiel apparaat in realtime, afstandsbediening van digitale functies van het apparaat en vele andere. Gebruikers die in de applicatie zijn geregistreerd, krijgen cloudopslagruimte voor foto's en video's die zijn gemaakt met een digitaal of warmtebeeldapparaat.

Hoofd
Sensor
640x480 @ 17 µm (NETD <25 mK)

Objectieve lens
F50/1.0

Vergroting, x
2-16

Gezichtsveld (HxV), graden / m@100m
12,4x9,3 / 21,8x16,3

Detectiebereik, m
1800

Sensor
Type
ongekoeld

Resolutie, pixels
640x480

Pixelpitch, µm
17

NETD, mK
<25

Framesnelheid, Hz
50

Optiek
Objectieve lens
F50 / 1.0

Vergroting, x
2 - 16

Gezichtsveld (HxV), graden / m @ 100 m
12,4x9,3 / 21,8x16,3

Oogafstand, mm
50

Weergave
Type
AMOLED

Resolutie, pixels
1024x768

Bereik Prestaties
Detectiebereik, m
1800

Laser afstandsmeter
Veiligheidsklasse voor laserapparatuur volgens IEC 60825-1:2014
1

Golflengte, nm
905

Maximaal meetbereik, m
800

Meetnauwkeurigheid, m
± 1

dradenkruis
Klikwaarde, H/V, mm bij 100 m
21 / 21 (op minimale vergroting)

Klikbereik, H/V, mm bij 100 m
4200 / 4200

Aantal voorgeladen dradenkruizen
10

Video Recorder
Video-/fotoresolutie, pixel
1024x768

Video-/fotoformaat
.mp4 / .jpg

Ingebouwd geheugen, GB
16

Wifi
Draadloos protocol
Wifi

Draadloze standaard
IEEE 802.11 b/g/n/ac

Frequentie, GHz
2.4 / 5

Milieukenmerken
Beschermingsgraad, IP-code (IEC60529)
IPХ7

Bedrijfstemperatuurbereik, °С
-25 – +50

Verbindingen en compatibiliteit
Maximaal terugslagkracht op getrokken wapen (Eo), Joules
6000

Schokbestendigheid op de geweren met gladde loop, kaliber
12

Montagebeugels op wapen
Standaard 30 mm ringen

Afstandsbediening
Pulsar BT (optioneel)

Ondersteunde toepassing:
Stream Vision 2

Stroomvoorziening
Uitgangsspanning, V
3.0 – 4.2

Baterij type
Dual Li-Ion B-Pack Mini Power System: 2 A·h verwisselbare batterij (extern) / 4,9 A·h batterij (intern)

Capaciteit, mAh
2000 (extern) + 4900 (intern)

Bedrijfsduur op accupack (bij t=22°C), h *
10

Externe voeding, V
5 V, 9 V (USB Type-C stroomvoorziening)

Gewicht en grootte
Lichaams materiaal
Aluminium profiel

Afmetingen, mm
420x78,5x94,5

Gewicht (kg
0.97

Handelsgegevens
Artikelnummer (modelnr.)
76551
VERPAKKINGSINHOUD
Warmtebeeldrichtkijker
Verwijderbare rubberen oogschelp
АPS2-batterijpakket
APS-batterijlader
Oplader
USB Type-C-kabel met USB Type-A-adapter
Koffer
Lensreinigingsdoekje
Snelle gebruikershandleiding
Garantie kaart
APS3-batterijklepjeDit product mag niet zonder vergunning worden geëxporteerd naar landen buiten de Benelux. Producten geleverd door Jvs Global Outdoor mogen niet worden verhandeld naar gesanctioneerde partijen en/of landen.

Overige producten Nachtkijker / Warmtebeeld

InfiRay ZOOM ZH50 V2

InfiRay ZOOM ZH50 V2


€ 3.299,00


Meer info
Pulsar Krypton-2 FXG50

Pulsar Krypton-2 FXG50


€ 2.990,00


Meer info
HikMicro Stellar SH35

HikMicro Stellar SH35


€ 2.495,00


Meer info
Rusan universele adapter

Rusan universele adapter


€ 169,00


Meer info
HikMicro Stellar SH50

HikMicro Stellar SH50


€ 2.975,00


Meer info
HikMicro Stellar SQ35

HikMicro Stellar SQ35


€ 3.575,00


Meer info
Rusan Q-R 1 deel adapter for Pulsar Krypton/Proton

Rusan Q-R 1 deel adapter for Pulsar Krypton/Proton


€ 179,00


Meer info
HikMicro Stellar SQ50

HikMicro Stellar SQ50


€ 4.045,00


Meer info
Pulsar Thermion 2 LRF XG50

Pulsar Thermion 2 LRF XG50


€ 4.690,00


Meer info
Zeiss DTC 3/25 voorzetkijker

Zeiss DTC 3/25 voorzetkijker


€ 3.660,00


Meer info
Zeiss DTI 3/25

Zeiss DTI 3/25


€ 2.150,00


Meer info
Zeiss DTI 3/35

Zeiss DTI 3/35


€ 2.550,00


Meer info
Rusan Q-R adapter voor Pulsar F/FN135, 155 en 455 (4 pins)

Rusan Q-R adapter voor Pulsar F/FN135, 155 en 455 (4 pins)


€ 182,95


Meer info
Infiray MATE MAL 38

Infiray MATE MAL 38


€ 2.649,00


Meer info
Verloopring Armasight/ATN APS22

Verloopring Armasight/ATN APS22


€ 19,95


Meer info
Infiray MATE MAL 25

Infiray MATE MAL 25


€ 2.199,00


Meer info
Verloopring Pulsar FN455/F-455

Verloopring Pulsar FN455/F-455


€ 36,95


Meer info
InfiRay CLIP NV CD 35 Digitale voorzetkijker

InfiRay CLIP NV CD 35 Digitale voorzetkijker

Uitverkocht

€ 999,00


Meer info
Verloopring Dipol ADN33

Verloopring Dipol ADN33


€ 19,95


Meer info
Infiray EYE E3 Plus

Infiray EYE E3 Plus


€ 1.599,00


Meer info
Infiray EYE E6 Plus

Infiray EYE E6 Plus


€ 2.499,00


Meer info
Rusan verloopring voor Pulsar Krypton/Proton ARRK-2

Rusan verloopring voor Pulsar Krypton/Proton ARRK-2


€ 49,95


Meer info
Zeiss DTC 3/38 voorzetkijker

Zeiss DTC 3/38 voorzetkijker


€ 4.065,00


Meer info
Pulsar Axion-2 XQ 35 LRF

Pulsar Axion-2 XQ 35 LRF


€ 1.990,00


Meer info
Pulsar Axion 2 XQ 35

Pulsar Axion 2 XQ 35


€ 1.690,00


Meer info
Pulsar Axion 2 XG35 LRF

Pulsar Axion 2 XG35 LRF


€ 2.790,00 € 2.690,00


Meer info
Pulsar Axion 2 XG 35

Pulsar Axion 2 XG 35


€ 2.490,00 € 2.399,00


Meer info
Pulsar Axion XM30 F

Pulsar Axion XM30 F


€ 1.190,00


Meer info
Pulsar Merger LRF XP50

Pulsar Merger LRF XP50


€ 4.690,00 € 4.549,00


Meer info
Infiray Tube TH50 V2 thermische richtkijker

Infiray Tube TH50 V2 thermische richtkijker


€ 3.599,00 € 3.499,00


Meer info
InfiRay E3 Max V3 (12 micron)

InfiRay E3 Max V3 (12 micron)


€ 1.649,00


Meer info
Hikmicro Falcon FH35

Hikmicro Falcon FH35


€ 1.995,00


Meer info
Hikmicro Falcon FH25

Hikmicro Falcon FH25


€ 1.735,00


Meer info
Hikmicro Falcon FQ50

Hikmicro Falcon FQ50

Uitverkocht

€ 3.095,00


Meer info
InfiRay Eye III E3 MAX V3

InfiRay Eye III E3 MAX V3


€ 1.899,00


Meer info
Pulsar Helion 2 XP50 Pro warmtebeeldcamera

Pulsar Helion 2 XP50 Pro warmtebeeldcamera

Uitverkocht

€ 3.599,00 € 3.499,00


Meer info
SWAROVSKI tM35 voorzetkijker

SWAROVSKI tM35 voorzetkijker


€ 4.820,00


Meer info
Pulsar Thermion 2 XP50 PRO

Pulsar Thermion 2 XP50 PRO


€ 4.499,00 € 4.399,00


Meer info
Pulsar Thermion-2 XQ50 RLF Pro

Pulsar Thermion-2 XQ50 RLF Pro


€ 3.390,00


Meer info
Pulsar Thermion-2 XQ50 Pro

Pulsar Thermion-2 XQ50 Pro


€ 2.990,00


Meer info
Pulsar Thermion-2 XQ35 Pro

Pulsar Thermion-2 XQ35 Pro


€ 2.690,00


Meer info
Pulsar Thermion DUO DXP 50

Pulsar Thermion DUO DXP 50


€ 4.590,00


Meer info
ARK-2 Rusan Q-R eendelige adapter voor Pulsar Krypton/Proton

ARK-2 Rusan Q-R eendelige adapter voor Pulsar Krypton/Proton


€ 179,00


Meer info
Rusan adapter voor Connector met snelsluiting MAR

Rusan adapter voor Connector met snelsluiting MAR


€ 159,00


Meer info
Rusan Connector

Rusan Connector


€ 69,00


Meer info
Rusan adapter voor Connector met schroef

Rusan adapter voor Connector met schroef


€ 159,00


Meer info
InfiRay Tube TL35 V2

InfiRay Tube TL35 V2


€ 2.699,00 € 2.499,00


Meer info
Infiray Affo AP13

Infiray Affo AP13


€ 629,00


Meer info
InfiRay Affo AL19

InfiRay Affo AL19


€ 1.099,00 € 999,00


Meer info
InfiRay Affo AL25

InfiRay Affo AL25


€ 1.349,00 € 1.199,00


Meer info
Pulsar Krypton XG50 voorzetkijker

Pulsar Krypton XG50 voorzetkijker

Uitverkocht

€ 3.799,00 € 3.699,00


Meer info
Pulsar Krypton FXG50 voorzetkijker

Pulsar Krypton FXG50 voorzetkijker

Uitverkocht

€ 3.699,00 € 3.599,00


Meer info
InfiRay MATE MAH50 voorzetkijker

InfiRay MATE MAH50 voorzetkijker


€ 3.799,00 € 3.699,00


Meer info
InfiRay CH50 W voorzetkijker

InfiRay CH50 W voorzetkijker


€ 3.399,00 € 3.299,00


Meer info
Pulsar Talion XQ38

Pulsar Talion XQ38


€ 2.290,00 € 2.199,00


Meer info
Pulsar Weaver USQD Mount voor Talion

Pulsar Weaver USQD Mount voor Talion


€ 129,00


Meer info
Steiner Nighthunter H35

Steiner Nighthunter H35


€ 3.299,00 € 2.999,00


Meer info
Pulsar Forward FN455S

Pulsar Forward FN455S

Uitverkocht

€ 1.375,00


Meer info
InfiRay E6 pro V3 warmtebeeldcamera

InfiRay E6 pro V3 warmtebeeldcamera


€ 2.499,00


Meer info
InfiRay Zoom ZH38

InfiRay Zoom ZH38

Uitverkocht

€ 2.799,00 € 2.599,00


Meer info
Pulsar Digex X850S IR

Pulsar Digex X850S IR


€ 159,00


Meer info
Digex X940S IR

Digex X940S IR


€ 159,00


Meer info
Nitehog Viper

Nitehog Viper


€ 2.849,00 € 2.649,00


Meer info
Infiray Xeye E6+ V3

Infiray Xeye E6+ V3


€ 2.299,00 € 2.199,00


Meer info
MATCH MOUNT 30MM 2 PIECE WEAVERHIGH

MATCH MOUNT 30MM 2 PIECE WEAVERHIGH


€ 39,95


Meer info
APS-V Batterijlader voor APS-3 en APS-5

APS-V Batterijlader voor APS-3 en APS-5


€ 49,00


Meer info
Pulsar Acculader APS 5

Pulsar Acculader APS 5


€ 55,00


Meer info
Hikmicro Thunder TH35PC

Hikmicro Thunder TH35PC


€ 2.139,00


Meer info
Digitale Binoculaire dag- nachtkijker met RLF 6-36x50

Digitale Binoculaire dag- nachtkijker met RLF 6-36x50


€ 1.699,00 € 1.499,00


Meer info
InfiRay FH35R met LRF

InfiRay FH35R met LRF


€ 2.599,00 € 2.399,00


Meer info
Infiray TUBE-TD50L met 940 IR

Infiray TUBE-TD50L met 940 IR


€ 990,00 € 890,00


Meer info
Pulsar Proton FXQ30 voorzetkijker

Pulsar Proton FXQ30 voorzetkijker

Uitverkocht

€ 2.790,00 € 1.195,00


Meer info
Pulsar Proton XQ30

Pulsar Proton XQ30

Uitverkocht

€ 2.890,00 € 1.649,00


Meer info
Hikmicro THUNDER Pro TQ50

Hikmicro THUNDER Pro TQ50


€ 3.699,00


Meer info
Dipol DN300 voorzetkijker Gen3 zwart-wit

Dipol DN300 voorzetkijker Gen3 zwart-wit


€ 5.399,00


Meer info
Pulsar batterij APS 2

Pulsar batterij APS 2

Uitverkocht

€ 42,50


Meer info
HikMicro THUNDER Pro TQ50C Clip-On

HikMicro THUNDER Pro TQ50C Clip-On


€ 3.795,00


Meer info
Pulsar batterij APS 3

Pulsar batterij APS 3


€ 49,95 € 44,95


Meer info
Pulsar Digex C50 MET X940S IR

Pulsar Digex C50 MET X940S IR


€ 1.249,00


Meer info
Pulsar Digex C50 MET X850S IR

Pulsar Digex C50 MET X850S IR


€ 1.249,00


Meer info
Pulsar batterijlader voor APS2 en APS3

Pulsar batterijlader voor APS2 en APS3

Uitverkocht

€ 43,00


Meer info
Hikmicro Thunder Pro TE19C warmtebeeld voorzetkijker

Hikmicro Thunder Pro TE19C warmtebeeld voorzetkijker


€ 1.149,00 € 1.099,00


Meer info
Pulsar DNV Battery Pack Ni-MH

Pulsar DNV Battery Pack Ni-MH

Uitverkocht

€ 44,95


Meer info
Hikmicro LYNX Pro LH15 warmtebeeldcamera

Hikmicro LYNX Pro LH15 warmtebeeldcamera


€ 1.179,00 € 1.089,00


Meer info
Hikmicro LYNX Pro LH19 warmtebeeldcamera

Hikmicro LYNX Pro LH19 warmtebeeldcamera


€ 1.295,00


Meer info
Hikmicro LYNX Pro LH25 warmtebeeldcamera

Hikmicro LYNX Pro LH25 warmtebeeldcamera


€ 1.545,00


Meer info
Pulsar Single Point Neck Strap

Pulsar Single Point Neck Strap


€ 17,95


Meer info
Hikmicro HM-TS01-06XF/W-LC06 warmtebeeldcamera

Hikmicro HM-TS01-06XF/W-LC06 warmtebeeldcamera


€ 439,00


Meer info
Night Pearl FOX 19 HUNT

Night Pearl FOX 19 HUNT


€ 1.699,00 € 1.299,00


Meer info
Pulsar Krypton/Proton monoculair 5x30 B

Pulsar Krypton/Proton monoculair 5x30 B


€ 129,95


Meer info
PSP adapter voor Pulsar Krypton en Proton

PSP adapter voor Pulsar Krypton en Proton


€ 119,95


Meer info
Pulsar BT Wireless Remote Control

Pulsar BT Wireless Remote Control


€ 45,00


Meer info
Pulsar Forward F455S voorzetkijker

Pulsar Forward F455S voorzetkijker

Uitverkocht

€ 1.249,00


Meer info
Dipol DN34 Pro voorzetkijker

Dipol DN34 Pro voorzetkijker


€ 2.595,00 € 2.395,00


Meer info
Dipol DN34 PRO B&W Onyx voorzetkijker

Dipol DN34 PRO B&W Onyx voorzetkijker


€ 2.995,00 € 2.695,00


Meer info
Pulsar APS 5 accu

Pulsar APS 5 accu


€ 49,95


Meer info
Innomout Thermion Digex Infiray mount for blaser

Innomout Thermion Digex Infiray mount for blaser


€ 329,95


Meer info
Innomount montage voor Blaser

Innomount montage voor Blaser


€ 299,00


Meer info
Dentler Mounting Rail Dural BASIS Trail / Apex / Digisight

Dentler Mounting Rail Dural BASIS Trail / Apex / Digisight


€ 259,00


Meer info
Dentler Mounting Rail Dural BASIS + 2x30mm Ring

Dentler Mounting Rail Dural BASIS + 2x30mm Ring


€ 325,00


Meer info
Pulsar FN 56 mm Cover Ring Adapter

Pulsar FN 56 mm Cover Ring Adapter


€ 115,00


Meer info
Pulsar FN 42 mm Cover Ring Adapter

Pulsar FN 42 mm Cover Ring Adapter


€ 115,00


Meer info
Smartclip adapter van 48 tot en met 65 mm voor voorzetkijkers

Smartclip adapter van 48 tot en met 65 mm voor voorzetkijkers


€ 179,00


Meer info
Snelspanadapter voor Dipol

Snelspanadapter voor Dipol


€ 159,00


Meer info
Pulsar Battery Pack IPS7

Pulsar Battery Pack IPS7


€ 95,00


Meer info
Pulsar Battery Pack IPS7A

Pulsar Battery Pack IPS7A

Uitverkocht

€ 95,00


Meer info
Pulsar IPS14 Battery Pack

Pulsar IPS14 Battery Pack


€ 125,00


Meer info
Pulsar DNV dubbel Battery Pack

Pulsar DNV dubbel Battery Pack

Uitverkocht

€ 99,00


Meer info
Vergroting Booster 3x

Vergroting Booster 3x


€ 159,00


Meer info
Laserluchs Dimmer

Laserluchs Dimmer


€ 129,00


Meer info
Pulsar Weaver QD112 Mount

Pulsar Weaver QD112 Mount


€ 139,00


Meer info
Montage voor Laserluchs LA-BRACKET02

Montage voor Laserluchs LA-BRACKET02


€ 49,90


Meer info
Pulsar Weaver SQD Mount

Pulsar Weaver SQD Mount


€ 149,00


Meer info
Dipol IR Laser 850nm

Dipol IR Laser 850nm


€ 265,00


Meer info
Yukon SW-30 Rifle Mount

Yukon SW-30 Rifle Mount


€ 89,95


Meer info
Warmtebeeld inschiet pads 10 stuks

Warmtebeeld inschiet pads 10 stuks


€ 9,95


Meer info
LA905-50-PRO II

LA905-50-PRO II


€ 649,00 € 549,00


Meer info
LA850-50-PRO II

LA850-50-PRO II


€ 549,00 € 499,00


Meer info