Pulsar Merger LRF XL50
Pulsar Merger LRF XL50 Pulsar Merger LRF XL50 Pulsar Merger LRF XL50 Pulsar Merger LRF XL50

Pulsar Merger LRF XL50

€ 6490,00 € 6390,00
  

Pulsar Merger LRF XL50

Nieuwe HD 1024x768 @ 12 µm thermische sensor

De nieuwe Merger LRF XL50 warmtebeeldverrekijker biedt een ervaring op het gebied van warmtebeeldcamera's van een hoger niveau. Het beeld dat wordt gegenereerd door de nieuwe 1024x768 thermische sensor heeft een hoge definitie en rijke details. Het is ideaal voor ongeëvenaarde trofee-identificatie - silhouetten, anatomische kenmerken en gedragskenmerken van geobserveerde dieren zijn ongelooflijk goed te onderscheiden.

Hoge beelddetails over het hele 2,5-20x vergrotingsbereik

De variabele 2,5-20x vergroting van de Merger LRF XL50 zorgt voor een betere scherpstelling en een betere algemene objectherkenning op grote afstanden. Dankzij de HD-sensor kan de gebruiker over het hele vergrotingsbereik een hoge mate van beelddetail behouden. De zoom verandert geleidelijk in stappen van 2x of continu voor een aangepaste FOV/vergrotingsverhouding voor elke specifieke situatie.

Breed gezichtsveld

Deze intuïtieve warmtebeeldverrekijker biedt een breed gezichtsveld voor eenvoudig scannen en spotten. Gebruikers kunnen landschappen verkennen in HD-kwaliteit, met een brede FOV van 14 graden en een optimale vergroting van 2,5x. Dankzij de grootformaat sensor heeft de Merger LRF XL50 de beste FOV/magnificatio in zijn klasse, zelfs bij hoge zoomniveaus tot 20x.

Extra lang detectiebereik van 2300 m

Gebruikt een ongelooflijk krachtige objectieflens in combinatie met een professionele 1024x768, 12µm, <40mK NETD HD thermische sensor om uitzonderlijke detectiemogelijkheden te bieden in het donker op afstanden tot 2300m!

Klassiek verrekijkerontwerp

Net als zijn voorganger is de Merger LRF XL50 gebouwd met het klassieke ontwerp van dagverrekijkers in gedachten. Met een kleine vormfactor ligt deze warmtebeeldverrekijker prettig in de hand, maar biedt toch een aantrekkelijke uiterlijke vormgeving en een voorbeeldige ergonomie. Zes functieknoppen zijn geplaatst in een comfortabele, gemakkelijk toegankelijke opstelling, waarbij de meest gebruikte digitale apparaatfuncties met slechts één aanraking worden geactiveerd.

Comfortabele kijkervaring met beide ogen

Het optische ontwerp houdt volledig rekening met de aard van het menselijke zicht; het is natuurlijk voor een persoon om visuele informatie via twee visuele kanalen tegelijkertijd te ontvangen, kijken met twee ogen is minder vermoeiend dan kijken met één oog - dit betekent dat gebruikers in staat zijn om een betere detectie van kleine of vage objecten te bereiken, en een hoger prestatieniveau ervaren in scenario's met weinig contrast dan vergelijkbare monoculaire warmtebeeldcamera's met dezelfde technische mogelijkheden. De interpupilaire afstand van de Merger LRF XL50 is instelbaar van 62 tot 74 mm, afhankelijk van de individuele kenmerken van de gebruiker.

Nauwkeurige laserafstandsmeter met 1000m meetafstand
Inzicht in de doelafstand is een essentiële factor als het gaat om een jager die weloverwogen beslissingen neemt in het veld. Daarom is de Merger LRF XL50 uitgerust met een ingebouwde precisie laserafstandsmeter, die een meetbereik biedt tot 1000 m met een nauwkeurigheid van ± 1 m en afstandsmetingen mogelijk maakt in enkelvoudige metingen en continue scanmodi voor een snelle en foutloze beoordeling in elke situatie.

Gecombineerd dubbel batterijsysteem

De Merger LRF XL50 wordt gevoed door twee oplaadbare batterijen - een ingebouwde met een capaciteit van 4 Ah, de andere vervangbare met een capaciteit van 3,2 Ah. Eén keer opladen garandeert een lange levensduur van de batterij tot 8 uur (afhankelijk van de temperatuur). Een reliëfeffect op de behuizing van de verwisselbare batterij zorgt voor een snelle en nauwkeurige bepaling van de juiste batterijpositie, waardoor lege batterijen snel en gemakkelijk kunnen worden vervangen, zelfs in volledige duisternis door aanraking.

3 niveaus van gevoeligheidsversterking

Selectie van het signaalversterkingsniveau, gecombineerd met nieuwe filteralgoritmen met fijne helderheids- en contrastaanpassingen, biedt uitstekende mogelijkheden voor langeafstandsobservatie in uiteenlopende weers- en temperatuuromstandigheden. Versterkingsinstellingen helpen om de trofeigenschappen van een dier te definiëren en zorgen voor een duidelijke weergave van objecten en achtergrond in het beeldveld.

Snel diafragma 50mm f1.0 germanium objectief

De Merger LRF XL50 maakt gebruik van een krachtige 50mm f1.0 germanium objectieflens die een hoge infraroodtransmissie biedt in het LWIR-bereik, wat resulteert in een warmtebeeld dat ongelooflijk goed te onderscheiden is en verbazingwekkende niveaus van zowel helderheid als detail bereikt.

Robuuste behuizing van magnesiumlegering

De Merger LRF XL50 thermografische verrekijker is ontworpen voor constant, vaak zwaar gebruik en maakt gebruik van een robuuste maar lichte behuizing van een magnesiumlegering die de interne onderdelen van het apparaat betrouwbaar beschermt tegen schokken, vallen, vocht, hitte of kou. Deze metalen behuizing voert de door de elektronica gegenereerde warmte effectief af en verhoogt de consistentie van de werking tijdens langdurige observatie.

Ingebouwde foto- en videorecorder

Met de ingebouwde foto- en videorecorder kunnen gebruikers alle mooie momenten tijdens hun observaties vastleggen. Met 16 GB interne opslag kunnen uren video en tienduizenden foto's worden opgeslagen op het apparaat, met nog eens 16 GB gratis cloud-opslag beschikbaar op de gratis te downloaden Stream Vision 2-app. Eén druk op de knop is genoeg om een foto te maken van een interessante scène of om de video-opname te starten. Opnames die op het apparaat zijn gemaakt, kunnen eenvoudig naar de harde schijf van een computer worden gekopieerd via een USB-C poort.

Stream Vision 2 & Wi-Fi-integratie met iOS- en Android-apparaten
Ingebouwde Wi-Fi verbindt de Merger LRF met Android en iOS smartphones via de Stream Vision 2 mobiele app, waardoor een breed scala aan connectiviteitsopties mogelijk wordt, waaronder draadloze software-updates van het apparaat, real-time beeldoverdracht van het apparaat naar het scherm van de smartphone, foto's en video's delen, beeldgalerie, afstandsbediening van digitale apparaatfuncties en toegang tot het laatste nieuws van Pulsar via Newsfeed.

Ondersteuning voor Dual 2.4/5 GHZ Wi-Fi golfband

De Merger LRF XL50 heeft dual-band Wi-Fi ondersteuning. Dit vult het standaard 2,4 GHz frequentiebereik van een smartphone aan met een effectief 5 GHz bereik. Deze 5 GHz verbinding biedt een betere bandbreedte, een snellere gegevensoverdracht, ongevoeligheid voor ruis en een verbeterde stabiliteit van de verbinding - wat resulteert in een productievere en eenvoudigere bediening van de warmtebeeldcamera bij verbinding met een smartphone via Stream Vision 2.

Keuze uit 8 kleurenpaletten

Dankzij de keuze uit 8 kleurenpaletten kan de gebruiker zijn gezichtsveld beter observeren, het apparaat optimaliseren voor specifieke taken en reageren op veranderende observatieomstandigheden. White Hot, Black Hot en Red Hot zijn optimaal voor objectdetectie; Rainbow en Ultramarine helpen de kans op herkenning & identificatie te vergroten; Red Monochrome, Sepia en Violet zijn het meest geschikt voor lange nachtelijke observatie.

IPX7 waterdicht

De Merger LRF XL50 is IPX7 waterdicht voor bescherming tegen zware regenval, sneeuw of andere neerslag. Het apparaat is ontworpen om vlekkeloos te werken, zelfs na onderdompeling in maximaal 1 meter water gedurende 30 minuten.

Werking bij extreme temperaturen (-25 tot +50°C)

Behuizing, voedingseenheid, optiek en elektronica van de Merger LRF XL50 zijn allemaal ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan, zodat dit apparaat effectief werkt in elke omgeving. Dit apparaat blijft operationeel bij temperaturen tussen -25°C en +50°C.

Main
Sensor
HD 1024x768 @ 12 µm (NETD <40 mK)

Objective lens
F50 / 1.0

Magnification, x
2.5 – 20 (x8 zoom)

Field of view (HxV), degrees / m@100m
14x10.5 / 24.6x18.5

Detection range, m
2300

Sensor
Type
uncooled

Resolution, pixels
1024x768

Pixel pitch, µm
12

NETD, mK
<40

Frame rate, Hz
50

Optics
Objective lens
F50 / 1.0

Magnification, x
2.5 – 20

Field of view (HxV), degrees / m @ 100 m
14x10.5 / 24.6x18.5

Interpupillary distance adjustment, mm
62 – 74

Eye relief, mm
15

Display
Type
AMOLED HD

Resolution, pixels
1024x768

Range Performance
Detection range, m
2300

Laser Rangefinder
Safety class for laser equipment according to IEC 60825-1:2014
1

Wavelength, nm
905

Max. measuring range, m
1000

Measurement accuracy, m
± 1

Video Recorder
Video / photo resolution, pixel
1024x768

Video / photo format
.mp4 / .jpg

Built-in memory, GB
64

Wi-Fi
Wireless Protocol
Wi-Fi

Wireless Standard
IEEE 802.11 b/g/n/ac (WPA)

Frequency, GHz
2.4 / 5

Environmental Characteristics
Degree of protection, IP code (IEC60529)

IPХ7 (waterproof)
Operating temperature range, °С
-25 – +50

Connections and Compatibilities
Mount, type
1/4" socket

Supported Application
Stream Vision 2

Power Supply
Output voltage, V
3.7

Battery type
Dual Li-Ion Power System: 3.2 A·h Changeable Battery (external) / 4.0 A·h

Battery (internal)
Capacity, mAh
3200 (external) + 4000 (internal)

Operating time on battery pack (at t=22°C), h *
8

External power supply, V
5V, 9V (USB Type-C Power Delivery)

Weight & Size
Body material
Magnesium alloy

Dimensions, mm
197x140x72

Weight, kg
0.95 (batteries included)

Klik hier voor een vergelijk met de andere LRF kijkersProducten geleverd door Jvs Global Outdoor mogen niet naar gesanctioneerde partijen en/of landen worden doorverkocht.

Het is verboden apparaten met elektronische beeldverbetering te exporteren naar landen buiten de EU.

Overige producten Nachtkijker / Warmtebeeld

Pulsar Merger LRF XP35

Pulsar Merger LRF XP35


€ 3.590,00


Meer info
ThermTec Cyclops 640D

ThermTec Cyclops 640D


€ 2.599,00


Meer info
ThermTec Cyclops 350D

ThermTec Cyclops 350D


€ 2.290,00


Meer info
ThermTec Cyclops 340D

ThermTec Cyclops 340D


€ 1.990,00


Meer info
ThermTec Cyclops 670D

ThermTec Cyclops 670D


€ 3.590,00


Meer info
ThermTec Cyclops 650D

ThermTec Cyclops 650D


€ 2.890,00


Meer info
Hikmicro Habrok 4K HE25LN Binocular 940nm

Hikmicro Habrok 4K HE25LN Binocular 940nm


€ 1.485,00


Meer info
PULSAR MERGER DUO NXP50

PULSAR MERGER DUO NXP50


€ 5.995,00 € 5.445,00


Meer info
Hikmicro Alpex IR Torch 940nm

Hikmicro Alpex IR Torch 940nm


€ 69,95


Meer info
Swarovski Z6i 2-12x50 SR 4A-I

Swarovski Z6i 2-12x50 SR 4A-I


€ 2.410,00


Meer info
Swarovski Z8 i 2,3-18x56 P

Swarovski Z8 i 2,3-18x56 P


€ 3.830,00


Meer info
Hikmicro Lynx Pro LH15 2.0

Hikmicro Lynx Pro LH15 2.0


€ 1.075,00


Meer info
Rusan verloopring 3x20B of 5x30B voor de Pulsar Krypton 2

Rusan verloopring 3x20B of 5x30B voor de Pulsar Krypton 2


€ 49,50


Meer info
Hikmicro Lynx Pro LH19 2.0

Hikmicro Lynx Pro LH19 2.0


€ 1.220,00


Meer info
Rusan MS-APB connector voor de MAR adapter

Rusan MS-APB connector voor de MAR adapter


€ 45,00


Meer info
Hikmicro Lynx Pro LH25 2.0

Hikmicro Lynx Pro LH25 2.0


€ 1.425,00


Meer info
Rusan MAR-FX-62

Rusan MAR-FX-62


€ 165,00


Meer info
ThermTec Wild 650L Handheld

ThermTec Wild 650L Handheld


€ 2.690,00


Meer info
ThermTec Hunt 650 clip-on

ThermTec Hunt 650 clip-on


€ 2.990,00


Meer info
ThermTec Hunt 335 clip-on

ThermTec Hunt 335 clip-on


€ 1.990,00


Meer info
Pulsar batterij LPS7i TELOS

Pulsar batterij LPS7i TELOS


€ 119,00


Meer info
Pulsar Merger LRF XP50

Pulsar Merger LRF XP50


€ 4.690,00 € 4.540,00


Meer info
Pulsar Merger LRF XQ35

Pulsar Merger LRF XQ35


€ 3.300,00 € 3.250,00


Meer info
PULSAR TELOS XQ35 LRF

PULSAR TELOS XQ35 LRF


€ 2.770,00 € 2.630,00


Meer info
PULSAR TELOS XQ35

PULSAR TELOS XQ35


€ 2.400,00


Meer info
PULSAR TELOS XL50

PULSAR TELOS XL50


€ 3.990,00 € 3.790,00


Meer info
PULSAR TELOS XL50LRF

PULSAR TELOS XL50LRF


€ 4.290,00 € 4.070,00


Meer info
Verloopring ADFA75 voor Pulsar Core

Verloopring ADFA75 voor Pulsar Core


€ 36,95


Meer info
Pulsar Telos XG50 LRF

Pulsar Telos XG50 LRF


€ 3.190,00


Meer info
PULSAR TELOS XG50

PULSAR TELOS XG50


€ 2.897,00


Meer info
Pulsar Telos XP50

Pulsar Telos XP50


€ 3.390,00 € 3.230,00


Meer info
Pulsar Telos LRF XP50

Pulsar Telos LRF XP50


€ 3.690,00 € 3.510,00


Meer info
Pulsar Thermion 2 LRF XL50

Pulsar Thermion 2 LRF XL50


€ 6.585,00 € 6.285,00


Meer info
Pulsar Thermion 2 XP50 PRO

Pulsar Thermion 2 XP50 PRO


€ 4.499,00 € 4.274,00


Meer info
Pulsar Thermion-2 XP50 LRF PRO

Pulsar Thermion-2 XP50 LRF PRO


€ 4.990,00 € 4.740,00


Meer info
Pulsar Thermion 2 XG50

Pulsar Thermion 2 XG50


€ 3.780,00 € 3.580,00


Meer info
Pulsar Thermion 2 LRF XG50

Pulsar Thermion 2 LRF XG50


€ 4.690,00 € 4.540,00


Meer info
Pulsar Thermion-2 XQ35 Pro

Pulsar Thermion-2 XQ35 Pro


€ 2.690,00 € 2.565,00


Meer info
Pulsar Thermion-2 XQ50 Pro

Pulsar Thermion-2 XQ50 Pro


€ 2.990,00 € 2.835,00


Meer info
Pulsar Thermion-2 XQ50 LRF Pro

Pulsar Thermion-2 XQ50 LRF Pro


€ 3.390,00 € 3.220,00


Meer info
Pulsar Thermion DUO DXP 50

Pulsar Thermion DUO DXP 50


€ 4.590,00


Meer info
PULSAR THERMION DUO DXP55

PULSAR THERMION DUO DXP55


€ 4.690,00 € 4.510,00


Meer info
Pulsar Digex C50 MET X850S IR

Pulsar Digex C50 MET X850S IR


€ 1.249,00


Meer info
Pulsar Digex C50 MET X940S IR

Pulsar Digex C50 MET X940S IR


€ 1.249,00


Meer info
Pulsar Digex X940S IR

Pulsar Digex X940S IR


€ 159,00 € 139,00


Meer info
Pulsar Talion XQ35 Pro

Pulsar Talion XQ35 Pro


€ 2.289,00 € 1.839,00


Meer info
Pulsar Talion XG35

Pulsar Talion XG35


€ 3.589,00 € 3.189,00


Meer info
Pulsar Krypton 2 FXQ35

Pulsar Krypton 2 FXQ35


€ 2.490,00 € 2.480,00


Meer info
Pulsar Krypton-2 FXG50

Pulsar Krypton-2 FXG50


€ 2.990,00 € 2.840,00


Meer info
Pulsar Krypton-2 XG50

Pulsar Krypton-2 XG50


€ 3.090,00 € 2.940,00


Meer info
Pulsar THERMAL IMAGING MONOCULAR KRYPTON 2 XQ35

Pulsar THERMAL IMAGING MONOCULAR KRYPTON 2 XQ35


€ 2.590,00 € 2.499,00


Meer info
Pulsar Krypton/Proton 3x20 B Monocular

Pulsar Krypton/Proton 3x20 B Monocular


€ 129,00


Meer info
Pulsar Forward FN455S

Pulsar Forward FN455S


€ 1.089,00


Meer info
Pulsar Forward F455S voorzetkijker

Pulsar Forward F455S voorzetkijker


€ 999,00


Meer info
Pulsar Axion XM30 F

Pulsar Axion XM30 F


€ 1.190,00 € 999,00


Meer info
Pulsar Axion XQ30 PRO

Pulsar Axion XQ30 PRO


€ 1.290,00


Meer info
Pulsar Axion 2 XQ 35 Pro

Pulsar Axion 2 XQ 35 Pro


€ 1.790,00 € 1.699,00


Meer info
Pulsar Axion-2 XQ 35 LRF Pro

Pulsar Axion-2 XQ 35 LRF Pro


€ 2.090,00 € 1.990,00


Meer info
Pulsar Axion 2 XG 35

Pulsar Axion 2 XG 35


€ 2.490,00 € 2.399,00


Meer info
Pulsar Axion 2 XG35 LRF

Pulsar Axion 2 XG35 LRF


€ 2.790,00 € 2.640,00


Meer info
Pulsar batterij APS 2

Pulsar batterij APS 2


€ 42,50


Meer info
Pulsar batterij APS 3

Pulsar batterij APS 3


€ 49,95 € 44,95


Meer info
Pulsar APS 5 accu

Pulsar APS 5 accu


€ 49,95


Meer info
Pulsar Battery Pack IPS7

Pulsar Battery Pack IPS7


€ 95,00


Meer info
Pulsar IPS14 Battery Pack

Pulsar IPS14 Battery Pack


€ 125,00


Meer info
Pulsar batterijlader voor APS2 en APS3

Pulsar batterijlader voor APS2 en APS3


€ 43,00


Meer info
APS-V Batterijlader voor APS-3 en APS-5

APS-V Batterijlader voor APS-3 en APS-5


€ 65,00


Meer info
Pulsar Acculader APS 5

Pulsar Acculader APS 5


€ 55,00


Meer info
Pulsar BT Wireless Remote Control

Pulsar BT Wireless Remote Control


€ 45,00


Meer info
PSP-B adapter voor Pulsar Krypton 2 en Proton

PSP-B adapter voor Pulsar Krypton 2 en Proton


€ 119,95


Meer info
Pulsar Single Point Neck Strap

Pulsar Single Point Neck Strap


€ 17,95


Meer info
Pulsar FN 42 mm Cover Ring Adapter

Pulsar FN 42 mm Cover Ring Adapter


€ 115,00


Meer info
Pulsar FN 56 mm Cover Ring Adapter

Pulsar FN 56 mm Cover Ring Adapter


€ 115,00


Meer info
Pulsar Weaver QD112 Mount

Pulsar Weaver QD112 Mount


€ 139,00


Meer info
Pulsar Weaver USQD Mount voor Talion

Pulsar Weaver USQD Mount voor Talion


€ 129,00


Meer info
Pulsar Weaver SQD Mount

Pulsar Weaver SQD Mount


€ 149,00


Meer info
Zeiss DTI 4/35

Zeiss DTI 4/35


€ 3.299,00


Meer info
Zeiss DTI 4/50

Zeiss DTI 4/50


€ 3.599,00


Meer info
Zeiss DTI 1/19

Zeiss DTI 1/19


€ 1.699,00


Meer info
Zeiss DTI 1/25

Zeiss DTI 1/25


€ 1.899,00


Meer info
Zeiss DTI 6/40

Zeiss DTI 6/40


€ 4.879,00


Meer info
Zeiss DTC 3/25 voorzetkijker

Zeiss DTC 3/25 voorzetkijker


€ 3.660,00


Meer info
Zeiss DTC 3/38 voorzetkijker

Zeiss DTC 3/38 voorzetkijker


€ 4.065,00


Meer info
Zeiss DTI 3/25

Zeiss DTI 3/25


€ 2.150,00


Meer info
Zeiss DTI 3/35

Zeiss DTI 3/35


€ 2.550,00 € 2.450,00


Meer info
Kahles Helia Ti 35+

Kahles Helia Ti 35+


€ 2.950,00


Meer info
Kahles Helia Ti 18+

Kahles Helia Ti 18+


€ 2.950,00


Meer info
Pard DS35 Digital Night Vision Scope

Pard DS35 Digital Night Vision Scope


€ 999,00


Meer info
Pard FT32 LRF Thermal Clip-On

Pard FT32 LRF Thermal Clip-On


€ 2.399,00


Meer info
PARD NV007SP German Digital Camera With LRF 940Nm 16mm + adapter 45mm

PARD NV007SP German Digital Camera With LRF 940Nm 16mm + adapter 45mm


€ 699,00


Meer info
PARD NV007SP German Digital Camera With LRF 850Nm 16mm + adapter 45mm

PARD NV007SP German Digital Camera With LRF 850Nm 16mm + adapter 45mm


€ 699,00


Meer info
PARD NV007V German Digital Camera 940Nm 16mm + adapter 45mm

PARD NV007V German Digital Camera 940Nm 16mm + adapter 45mm


€ 399,00


Meer info
InfiRay MATE MAH50 voorzetkijker

InfiRay MATE MAH50 voorzetkijker


€ 3.599,00 € 3.299,00


Meer info
Infiray Mate MAH50R

Infiray Mate MAH50R


€ 3.599,00


Meer info
INFIRAY ILR-1200-1

INFIRAY ILR-1200-1


€ 595,00 € 495,00


Meer info
Infiray ILR-1200-2 laserafstandsmeter

Infiray ILR-1200-2 laserafstandsmeter


€ 595,00 € 320,00


Meer info
InfiRay EYElll EH-35

InfiRay EYElll EH-35


€ 1.999,00 € 1.699,00


Meer info
Infiray Tube TS60

Infiray Tube TS60


€ 6.990,00


Meer info
Infiray Thermal Imaging Riflescope Rico Series-RS75

Infiray Thermal Imaging Riflescope Rico Series-RS75


€ 17.022,00


Meer info
InfiRay Eye III E3 MAX V3

InfiRay Eye III E3 MAX V3


€ 1.999,00


Meer info
Infiray Affo AP13

Infiray Affo AP13


€ 684,00


Meer info
InfiRay Affo AL19

InfiRay Affo AL19


€ 1.099,00


Meer info
InfiRay Affo AL25

InfiRay Affo AL25


€ 1.428,00


Meer info
Hikmicro Habrok HQ35LN, 940Nm

Hikmicro Habrok HQ35LN, 940Nm


€ 3.469,95


Meer info
Hikmicro Habrok HH35LN Binocular

Hikmicro Habrok HH35LN Binocular


€ 2.670,00


Meer info
Hikmicro Alpex 4K A50EL

Hikmicro Alpex 4K A50EL


€ 1.040,00 € 999,00


Meer info
Hikmicro Alpex 4K A50E Digital Night Vision Scope

Hikmicro Alpex 4K A50E Digital Night Vision Scope


€ 875,00


Meer info
Hikmicro Condor CQ50L

Hikmicro Condor CQ50L


€ 2.625,00


Meer info
Hikmicro Condor CQ35L

Hikmicro Condor CQ35L


€ 2.395,00


Meer info
Hikmicro Condor CH35L

Hikmicro Condor CH35L


€ 2.125,00


Meer info
Hikmicro Condor CH25L

Hikmicro Condor CH25L


€ 1.875,00


Meer info
Hikmicro Thunder Pro TQ50C 2.0

Hikmicro Thunder Pro TQ50C 2.0


€ 2.975,00 € 2.725,00


Meer info
Hikmicro Thunder Pro TQ35C 2.0

Hikmicro Thunder Pro TQ35C 2.0


€ 2.695,00


Meer info
Hikmicro Thunder TH35PC 2.0

Hikmicro Thunder TH35PC 2.0


€ 2.355,00 € 1.999,00


Meer info
Hikmicro Cheetah HIKC32F-RNL

Hikmicro Cheetah HIKC32F-RNL


€ 830,00


Meer info
Hikmicro Stellar SQ50 2.0 Thermal Scope, 30mm Tube

Hikmicro Stellar SQ50 2.0 Thermal Scope, 30mm Tube


€ 3.655,00


Meer info
HikMicro Stellar SQ50

HikMicro Stellar SQ50


€ 3.440,00 € 3.200,00


Meer info
HikMicro Stellar SQ35

HikMicro Stellar SQ35


€ 3.035,00


Meer info
HikMicro Stellar SH50

HikMicro Stellar SH50


€ 2.530,00 € 2.450,00


Meer info
HikMicro Stellar SH35

HikMicro Stellar SH35


€ 2.125,00


Meer info
HikMicro Alpex A50TN 850 nm IR

HikMicro Alpex A50TN 850 nm IR


€ 765,00


Meer info
HikMicro Alpex A50TN 940 nm IR

HikMicro Alpex A50TN 940 nm IR


€ 765,00 € 725,00


Meer info
Hikmicro Falcon FH35

Hikmicro Falcon FH35


€ 1.899,00


Meer info
Hikmicro Falcon FH25

Hikmicro Falcon FH25


€ 1.599,00


Meer info
Hikmicro Falcon FQ50

Hikmicro Falcon FQ50


€ 2.425,00


Meer info
HikMicro Falcon FQ35

HikMicro Falcon FQ35


€ 2.199,00


Meer info
Hikmicro HM-TS01-06XF/W-LC06 warmtebeeldcamera

Hikmicro HM-TS01-06XF/W-LC06 warmtebeeldcamera


€ 339,00


Meer info
SWAROVSKI tM35 voorzetkijker

SWAROVSKI tM35 voorzetkijker


€ 3.599,00


Meer info
MATCH MOUNT 30MM 2 PIECE WEAVERHIGH

MATCH MOUNT 30MM 2 PIECE WEAVERHIGH


€ 39,95


Meer info
Digitale Binoculaire dag- nachtkijker met RLF 6-36x50

Digitale Binoculaire dag- nachtkijker met RLF 6-36x50


€ 1.699,00 € 1.499,00


Meer info
Night Pearl FOX 19 HUNT

Night Pearl FOX 19 HUNT


€ 1.699,00 € 1.199,00


Meer info
Innomout Thermion Digex Infiray mount for blaser

Innomout Thermion Digex Infiray mount for blaser


€ 329,95


Meer info
Innomount montage voor Blaser

Innomount montage voor Blaser


€ 299,00


Meer info
Dentler Mounting Rail Dural BASIS Trail / Apex / Digisight

Dentler Mounting Rail Dural BASIS Trail / Apex / Digisight


€ 259,00


Meer info
Dentler Mounting Rail Dural BASIS + 2x30mm Ring

Dentler Mounting Rail Dural BASIS + 2x30mm Ring


€ 325,00


Meer info
Smartclip adapter van 48 tot en met 65 mm voor voorzetkijkers

Smartclip adapter van 48 tot en met 65 mm voor voorzetkijkers


€ 179,00


Meer info
Snelspanadapter voor Dipol

Snelspanadapter voor Dipol


€ 159,00 € 139,00


Meer info
Yukon SW-30 Rifle Mount

Yukon SW-30 Rifle Mount


€ 89,95


Meer info
Warmtebeeld inschiet pads 10 stuks

Warmtebeeld inschiet pads 10 stuks


€ 9,95


Meer info
Pulsar Digex X850S IR

Pulsar Digex X850S IR

Uitverkocht

€ 159,00 € 139,00


Meer info
DNV-batterijlader

DNV-batterijlader

Uitverkocht

€ 34,95


Meer info
Pulsar Talion XQ38

Pulsar Talion XQ38

Uitverkocht

€ 2.290,00 € 1.900,00


Meer info
Pulsar DNV Battery Pack Ni-MH

Pulsar DNV Battery Pack Ni-MH

Uitverkocht

€ 44,95


Meer info
Pulsar DNV dubbel Battery Pack

Pulsar DNV dubbel Battery Pack

Uitverkocht

€ 149,00


Meer info
ZEISS DTC 4/50

ZEISS DTC 4/50

Uitverkocht

€ 3.395,00


Meer info
Zeiss DTI 3/25 Gen2

Zeiss DTI 3/25 Gen2

Uitverkocht

€ 2.199,00


Meer info
Zeiss DTI 3/35 Gen2

Zeiss DTI 3/35 Gen2

Uitverkocht

€ 2.499,00


Meer info
INFIRAY GEH-50R THERMISCH/DIGITAAL/AFSTANDSMETER

INFIRAY GEH-50R THERMISCH/DIGITAAL/AFSTANDSMETER

Uitverkocht

€ 4.490,00 € 4.090,00


Meer info
InfiRay ZOOM ZH50 V2

InfiRay ZOOM ZH50 V2

Uitverkocht

€ 2.999,00


Meer info
Infiray Tube TH50 V2 thermische richtkijker

Infiray Tube TH50 V2 thermische richtkijker

Uitverkocht

€ 4.199,00


Meer info
InfiRay Tube TL35 V2

InfiRay Tube TL35 V2

Uitverkocht

€ 2.599,00


Meer info
Infiray clip CL42

Infiray clip CL42

Uitverkocht

€ 1.839,00 € 1.299,00


Meer info
Infiray MATE MAL 38

Infiray MATE MAL 38

Uitverkocht

€ 2.239,00


Meer info
Infiray MATE MAL 25

Infiray MATE MAL 25

Uitverkocht

€ 1.999,00


Meer info
InfiRay CLIP NV CD 35 Digitale voorzetkijker

InfiRay CLIP NV CD 35 Digitale voorzetkijker

Uitverkocht

€ 1.018,00


Meer info
Infiray EYE E3 Plus

Infiray EYE E3 Plus

Uitverkocht

€ 1.359,00


Meer info
Infiray EYE E6 Plus

Infiray EYE E6 Plus

Uitverkocht

€ 2.499,00


Meer info
InfiRay E6 pro V3 warmtebeeldcamera

InfiRay E6 pro V3 warmtebeeldcamera

Uitverkocht

€ 2.499,00


Meer info
InfiRay CH50 W voorzetkijker DEMO

InfiRay CH50 W voorzetkijker DEMO

Uitverkocht

€ 3.399,00


Meer info
InfiRay FH35R met LRF

InfiRay FH35R met LRF

Uitverkocht

€ 2.599,00 € 2.399,00


Meer info
Infiray TUBE-TD50L met 940 IR

Infiray TUBE-TD50L met 940 IR

Uitverkocht

€ 810,00 € 770,00


Meer info
Dipol DN34 PRDim  B&W Onyx voorzetkijker

Dipol DN34 PRDim B&W Onyx voorzetkijker

Uitverkocht

€ 2.095,00 € 1.595,00


Meer info