Pinewood

Bent u vaker buiten dan binnen? Als fervente natuurliefhebber en avonturier verkent u ieder natuurgebied in Nederland en in het buitenland. Om u te laten verwonderen door de flora en fauna in het gebied of om actief op jacht te gaan. Wat u ook gaat doen, bereid u goed voor met de kleding van Pinewood die u warmte en bescherming biedt.

Kleding voor de buitenmens

Bent u geregeld in de natuur te vinden, dan is het belangrijk dat u zich goed beschermt tegen omstandigheden in de natuur. Gaat u bijvoorbeeld jagen, dan is camouflerende kleding geboden. Daarmee voorkomt u dat u dieren die dichtbij durven te komen, niet wegjaagt. De kleding van Pinewood is daarvoor uitermate geschikt.

Wanneer u langdurig buiten bent en onvoldoende bescherming draagt, zult u in het begin misschien niet in de gaten hebben dat u afkoelt. In de loop van de tijd voelen uw vingers verdoofd aan en merkt u dat de lage temperatuur vat krijgt op uw lichaam. Het is belangrijk dat u dergelijke situaties voor bent. Bescherm uzelf daarom van top tot teen. Niet alleen met de juiste kleding, maar ook met aanvullende accessoires als Pinewood handschoenen.

Over Pinewood

Waarom Pinewood? Dit Zweedse merk is geliefd vanwege zijn kwaliteit en functionaliteit. De outdoorkleding is geschikt om te dragen tijdens lange wandelingen of jachtsessies. Hoe koud het ook is buiten, u bent beschermd en comfortabel.

De functionaliteit van de Pinewood maakt bovendien dat de kleding en accessoires altijd praktisch te gebruiken zijn. Het slimme ontwerp van deze kleding brengt u net even dat extra’s wat u tijdens de jacht of wandeling nodig heeft. Denk aan de rubberen noppen op onze handschoenen die zorgen voor beter grip en die extra versterkt zijn op de plekken waar de meeste kans is op slijtage.

Pinewood kleding van JVS Global Outdoor

Bekijk ons assortiment met hoogwaardige en comfortabele kleding van Pinewood. Met deze artikelen weet u zeker dat u goed voorbereid de deur uitstapt. Bekijk bovendien de kleding van onze andere outdoormerken als Deerhunter en Härkila en plaats online uw bestelling. Of neem vrijblijvend contact met ons op om u te laten informeren over ons aanbod.
Lees meer

Gezichtsmasker Pinewood fleece wit

Gezichtsmasker Pinewood fleece wit


€ 12,95


Meer info
Handschoenen pinewood dunne voering

Handschoenen pinewood dunne voering

Uitverkocht

€ 19,95


Meer info