Lichaamsverwarmers

Een hele middag in de winterse buitenlucht, daar heeft u niets op tegen. Zeker als dat betekent dat u kunt genieten van de prachtige natuur of als u op jachtmissie bent. Stelt u uw lichaam bloot aan lage buitentemperaturen, zorg dan dat u goed gekleed bent. Niet alleen met hoogwaardige kleding, maar ook met extra lichaamwarmers.

Voldoende bescherming

Het effect van lage temperaturen moet u niet onderschatten. Vooral als u zich voor een langere tijd in de buitenlucht bevindt om te gaan jagen. Niet voor niets draagt u een comfortabele warme jas en lange broek die uw romp, armen en benen beschermen. Tijdens iedere expeditie zorgt u ervoor dat u uw lichaam verwarmt en dat u zich kunt camoufleren voor naderende dieren.

Is de lucht dusdanig koud dat het dragen van alleen jachtkleding onvoldoende is? Dan is het belangrijk te zoeken naar extra middelen om uw lichaam te beschermen. Accessoires als een muts en handschoenen dragen daaraan bij en lichaamwarmers zijn een ideale aanvulling.

Het voordeel van lichaamswarmers

De lichaamswarmers in ons assortiment bevatten draagbare verwarmingselementen. Denk hierbij aan een camouflerende jas of bodywarmer waar een verwarming en powerbank in zijn aangebracht. Deze kunt u op de gewenste stand instellen zodat uw lichaam verwarmd wordt zonder oververhit te raken. De kleding is waterdicht en 100% veilig, dus u kunt zorgeloos de deur uit.

Omdat uw vingers en tenen het gevoeligst zijn voor de kou, zullen ze in onbeschermde toestand meteen geconfronteerd worden met de lage temperaturen. Met hoogwaardige handschoenen en waterdichte schoenen kunt u dit beperken. Daarnaast vindt u in ons assortiment lichaamswarmers die u in de schoen of handschoen kunt doen. Ook deze zijn voorzien van een soort heater die minimaal 7 uur warmte afgeeft en uw vingers en tenen dus nog beter beschermt.

Lichaamswarmers bestellen bij JVS Global Outdoor

Wilt u een van de lichaamswarmers in ons assortiment uitproberen? Ervaar het comfort van de verwarmingselementen die ervoor zorgen dat u tijdens uw expeditie geen last heeft van de kou. Wilt u meer weten over het effect van de lichaamswarmers of heeft u vragen over een van onze andere producten? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer

Teenwarmers

Teenwarmers


€ 2,19


Meer info
Handwarmers

Handwarmers


€ 1,99


Meer info
Jas met verwarming en powerbank

Jas met verwarming en powerbank


€ 219,95 € 179,95


Meer info
Bodywarmer met verwarming en powerbank

Bodywarmer met verwarming en powerbank


€ 189,95 € 159,95


Meer info
Voetenwarmer S/M

Voetenwarmer S/M


€ 3,50


Meer info
Voetenwarmer M/L

Voetenwarmer M/L

Uitverkocht

€ 3,25


Meer info